You are here:  / Dejavnosti

” V združenje se lahko vključujejo prostovoljke in prostovoljci…”

Osnovna dejavnost združenja:

Združenje je specializirano za delo na področju spolnih zlorab otrok in za delo z odraslimi preživelimi žrtevami spolnih zlorab v otroštvu, deluje pa tudi na področju drugih vrst zlorab otrok in na področju nasilja v družini, katerega žrtve so tudi otroci.

Kdo se lahko vključi:

V združenje se lahko vključujejo prostovoljke in prostovoljci, pogoj je podpis pogodbe o enoletnem delovanju v okviru Združenja.

Kdo so lahko uporabniki:

Uporabniki so lahko otroci, žrtve vseh oblik trpinčenja, spolnega napada, nasilja v družini in vrstniškega nasilja,/ klik/ člani družine in vsi drugi odrasli, ki želijo zaščititi otroka za katerega domnevajo da je ogrožen ali žrtev katere od oblik nasilja, odrasle ženske in moški, ki trpijo ali domnevajo da trpijo posledice katere koli oblike nasilja ali spolnega napada v otroštvu, osebe s posebnimi potrebami in invalidi z enakimi problemi,vrtci, šole in druge ustanove, z eno besedo vsakdo, ki želi zaščititi ogroženega otroka ali se oziroma se je na osnovi pretrpljene izkušnje v otroštvu doživljal ali se še doživlja kot žrtev.

Kaj nudimo:

Uporabnikom in uporabnicam nudimo konkretne oblike pomoči / telefon za pomoč, osebno svetovanje, zagovorništvo , samopomočne skupine, izobraževanje, pomoč preko spletne strani oz. spletni forum. Pomoč in podporo dobijo otroci, osebe, ki želijo zaščititi otroka, osebe z lastno izkušnjo zlorabe v otroštvu, kot tudi tisti, ki iščejo informacije, podporo in pomoč za prepoznavanje zlorabljenega otroka ali za ukrepanje.

Sofinancerji

Delovni čas

Ponedeljek: 9:00 – 17:00
Torek: 9:00 – 17:00
Sreda: 9:00 – 19:00
Četrtek: 9:00 – 17:00
Petek: 9:00 – 15:00

Sobota, nedelja in prazniki zaprto.

Kontakt

KONTAKT
Masarykova ulica 23, 1000 Ljubljana

080 28 80 - brezplačni telefon
Tel: 00386 (0)1 43 13 341
Faks: 00386( 0)1 43 13 341

E-pošta: spolna.zloraba@siol.net
Splet: www.spolna-zloraba.si